HTC Vive 50 Oyunla Piyasaya Çıkacak, Ama Hiç Birisi Cihaza Özel Değil

17.03.2016 07:11 Alkan Adakaner


     HTC ve Valve'in ortaklaşa geliştirdiği sanal gerçeklik cihazı Vive, 5 Nisan'da piyasaya çıkacak. Deneyenlerin övgüsünü alan ve şu an en pahalı-kaliteli sanal gerçeklik cihazı olarak görünen cihazın kendine özel oyunu olmayacak gibi görünüyor.
 
     Valve'den Chet Faliszek'in açıklamalarına göre cihaz 50 oyunla birlikte piyasaya çıkacak olmasına karşın hiç biri bu cihaza özel değil. Yani bu oyunları Oculus Rift veya Playstation VR'da da görme şansımız olacak.
 
     Sanal gerçeklik cihazlarının gelişmesini ve piyasada kendine yer edinmesini istediklerini söyleyen Faliszek o nedenle cihaza özel içerik istemediklerini söylüyor. Bu durum bakalım HTC Vive'ın satışlarını ne kadar etkileyecek? Oculus Rift ve Playstation VR'ın kendine özel içerikleri olduğunu da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HTC Vive Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: HTC Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler