Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı

07.05.2024 13:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Supergiant Games ekibinin üstlendiği zindan temelli roguelike rol yapma oyunu Hades II, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için erken erişim olarak yayınlandı. Oyunun erken erişim sürümünün fiyatı 30 dolar olarak belirlenmiş olsa da ülkemizde Steam platformunda 15 dolar ve Epic Games Store'da ise 488 Türk Lirasıyla satışta.
 
Oyunun bu yıl sonuna kadar erken erişimde kalması bekleniyor
 
 
 
Hades II'nin erken erişim sürümü ilk oyundan daha fazla ortama, düşmana ve tamamen seslendirilmiş karakterlere sahip olacak. Supergiant Games erken erişim süresince ayda bir yeni özellikler ve deneyim içeren büyük güncellemeler yayınlayacak. Bunun yanı sıra oyunda yer alan sorunları gidermek için çeşitli yamalar da sunulacak.
 
Açıklanan detaylara göre ilk büyük güncelleme 2024 yılının sonlarında oyuna dahil edilecek. Oyunun erken erişim sürecinin ne kadar süreceği net olarak belirtilmemiş olsa da 2024 yılının sonuna kadar kalacağı tahmin ediliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 13 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler