Haftanın Espor Gündemi: 21

18.11.2019 00:42 Hamit Can Sayılgan

 
 
     11 Kasım - 17 Kasım tarihleri arasında espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik.
 
Türkiye Espor Federasyonu: TESFED Türkiye Kupası'nı Duyurdu
 
       Türkiye Espor Federasyonu; League of Legends, CS:GO, FIFA 20, Dota 2, PUBG ve Zula oyunlarının yer alacağı TESFED Türkiye Kupası düzenleyeceğini duyurdu.

     Vodafone FreeZone ve RedBull sponsorluğunda FDR Ataşehir Oyun Merkezi’nde gerçekleşecek turnuva serisi kasım ayında başlayacak ve yalnızca elektronik spor lisansına sahip oyuncular katılabilecek. Başvuruların çok yakın zamanda duyurulacağı belirtildi.
 

Galatasaray Espor, League of Legends Takımı Ödemeleri Hakkında Açıklama Yaptı

 
 
 
     Birkaç haftadır League of Legends takımının oyuncularına para ödenmemesiyle gündemde olan Galatasaray Espor, bugün beklenen açıklamayı yaptı. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada; "Ödemeler yapılıyor. Lütfen daha fazla yazmayınız bu konu hakkında. Riot 2m TL lisans bedeli bazı LOL takımlarının senelik bütçesi beyler! Bunu da ödüyoruz. Galatasaray’da kimsenin parası kalmaz! Maddi manevi fazlası ile yapılıyor!" dedi. Erol Özmandıracı ayrıca kulübün espor şubesinin Zula, Fifa ve Wolfteam’de kârda olduğunu ancak League of Legends’da zarar ettiğini ve bütçeyi kısabileceklerini belirtti. 
 

FUT Champions Cup Turnuvasının 1. Etabı Tamamlandı!

 
 
 
     FIFA 2020 Global Serisi, FUT Champions Cup'un 1. etabı tamamladı. Bükreş, Romanya'da gerçekleşen FUT Champions turnuvasının 1. etap şampiyonu Fnatic takım oyuncusu Tekkz oldu.  
 
PS4 vs. XBOX 
 
     Fifilza ve Tekkz, büyük finalde karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Tekkz ilk maç 1-0, ikinci maç ise 2-0 toplam 3-0 rakibi Fifilza'yı yenerek FUT Champions Cup 1. etap şampiyonu olmayı başardı.  
 

2019 All-Star Oylamaları Başladı!

 
 
 
     Riot Games, 2019 All-Star Etkinliği'ne katılacak oyuncuları belirlemek adına oluşturduğu oylama sistemini aktif duruma getirdiğini duyurdu. Oylama sistemi, 20 Kasım 2019 saat 19:00'a kadar oyuncu topluluğu tarafından açık durumda olacak. Etkinlik 5-7 Aralık'ta Las Vegas, Esports Arena'da gerçekleşecek. Bu yıl programa ek olarak Taktik Savaşları (TFT) yarışması eklendi.
 
Oylamaya katılmak için tıklayınız. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 23 Dk önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 2 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler