Haftanın Espor Gündemi: 24

09.12.2019 00:11 Hamit Can Sayılgan

 
          2 Aralık - 8 Aralık tarihleri arasında espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik.
 
 

Red Bull Player One’da Şampiyon Belli Oldu

 
     Dünya’nın en iyi amatör düellocularının yarıştığı “Teke Tek” League of Legends turnuvası Red Bull Player One 2019’da final nefesleri kesti. Amatör esporculara profesyonel esporcu deneyimi yaşatan tek etkinlik Red Bull Player One’da Arnavutluk, Arjantin, Belçika, Bosna Hersek, Brezilya, Kanada, Şili, Kolombiya, Danimarka, Dominik Cumhuriyeti, Fransa Gürcistan, Almanya, Yunanistan, İrlanda, Japonya, Kosova, Mauritia, Meksika, Peru, Portekiz, Sırbistan, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye ve Birleşik Krallık’ın şampiyon düellocuları 30 Kasım- 1 Aralık 2019 tarihleri arasında Brezilya’da bulunan Riot Stüdyoları’nda dünya şampiyonu olmak için birbirine meydan okudu. Kanadalı düellocu ‘’Jumong’’ rakiplerini bir bir geçerek dünya şampiyonu oldu.  
 

Riot Games Geliştirici Programını Duyurdu

 
 
 
     Riot Games, "Riot Forge" geliştirici partner programını duyurdu. Yapılan açıklamada Riot Games, League of Legends bünyesinde başka geliştirici partner stüdyolara destek ve ortak olarak oyun geliştireceğini ve yayınlayacağını bildirdi. Geliştirici olan herkesin başvuru yapabildiği form riotforgegame sitesi üzerinden yayınlandı.

Riot Forge Hakkında Yapılan Açıklama

     "Biz oyuncu ve geliştirici odaklı bir yayıncıyız. Görevimiz dünyanın dört bir yanındaki deneyimli ve yetenekli geliştiricilerle işbirliği yaparak yeni ve muhteşem League of Legends oyunlarını oyunculara sunmak.

     LoL Evreni ve şampiyonları bize sınırsız ihtimaller sunuyor. Tutkulu partnerlerimizi destekleyerek ve onlara kendi hikâyelerini anlatmaları ve LoL dünyasını genişletmeleri için olanak tanıyarak her türden oyuncunun LoL'ü yeni ve heyecan verici yollardan deneyimlemesini sağlayan çeşitli oyunlar çıkaracağız.

     Bu oyunları oyunculara sunmayı ve kendimiz de bu oyunları oynamayı dört gözle bekliyoruz! Eğer bir geliştiriciyseniz ve görevimizin bir parçası olmak istiyorsanız söyleyeceklerinizi merak ediyoruz."
 

ESL Pro Lig Sezon 10 Şampiyonu Mousesports Oldu!

 
 
     ESL'in bu yıl onuncusunu düzenlediği ESL Pro Lig Sezon 10, Counter Strike: Global Offensive finalleri tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu mousesports oldu! Büyük final; fnatic ve mousesports arasında 5 maçlık seri formatında oynandı. Karşılaşma sonucunda mousesports, fnatic takımı karşısında 3-0 galibiyet elde ederek, ESL Pro Lig Sezon 10 şampiyonu oldu. Mousesports şampiyonlukla birlikte 250.000 dolar para ödülü ve IEM Katowice 2020 turnuvasına katılma hakkı elde etti. 
 

OG, CS:GO Takımını Duyurdu

 
 
 
      Avrupa merkezli elektronik spor organizasyonu OG, Counter Strike: Global Offensive takımını duyurdu. Yapılan duyuruda OG; “CS:GO, bizim esporda değer verdiğimiz her şeyi temsil ediyor. Olağanüstü ve izlemesi muhteşem, rekabetin düzeyi inanılmaz ve her sezon bu daha da artıyor, oyun mekanikleri çok derin ve taktiklerin bir sınırı yok, en önemlisi ise oyunun topluluğu ve ekosistemi CS:GO’nun parlak bir geleceği olduğunu gösteriyor.” açıklamasında bulundu.

OG CS:GO Kadrosu 
 
Nathan Jordan “NBK-“ Schmitt
Aleksi Antti Kaarlo “Aleksib” Virolainen
Valdemar Bjørn “valde” Vangså
Issa Sameer Issa “ISSAA” Murad
Mateusz ”mantuu” Wilczewski
  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 37 Dk önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler