Haftanın Espor Gündemi: 4

03.12.2017 18:59 Hamit Can Sayılgan

 
     27 Kasım - 3 Aralık tarihleri boyunca espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik. 
 

ESL One Cologne 2018 Duyuruldu

 
     ESL One Cologne 2018, CS:GO turnuvası duyuruldu. ESL ONE turnuvası beşinci senesinde de Cologne'da yapılacak. 3-8 Temmuz 2018 tarihinde başlayacak olan turnuvaya 16 takımın katılması planlandı. Ödül havuzu 250.000 dolar'dan 300.000 dolar'a çıkartıldı. 3 gün sürecek grup etabından sonra final karşılaşmaları LANXESS Arena'da oynanacak. 
 
  

DreamHack Masters Stockholm 2018 Duyuruldu

 
     DreamHack, 2018 yılının ilk Masters turnuvasını duyurdu. Turnuva İsveç'in başkenti Stockholm'da gerçekleşecek. DreamHack Masters Stockholm 2018, Counter Strike: Global Offensive turnuvası 29 Ağustos'da başlayıp 2 Eylül tarihinde son bulacak. Turnuvaya toplam 16 takımın katılması planlandı. Ödül havuzu ise 250.000 dolar olarak belirlendi. 16 takım 4 gruba ayrılacak. Grup aşaması tek maçlık, playoff karşılaşmaları üç maçlık seri formatında oynanacak.
 
  

Emre "Riv9" Kayır, FIFA Dünya Kupası Elemelerine Katılacak

 
     Space Soldiers FIFA oyuncusu Emre "Riv9" Kayır, oynadığı 160 maçın 156'sını kazanarak, FIFA Dünya Kupası elemelerine katılma hakkı kazandı. 14 senedir gerçekleşen FIFA Dünya Kupası'na bu yıl ilk defa bir Türk oyuncu katılacak. 
 
  

ANT E-Spor Kulübü Dota 2 Takımı WESG Dünya Şampiyonası'na Yükseldi

 
     ANT E-Spor Kulübü Dota 2 takımı, İspanya'da düzenlenen WESG 2017 Avrupa Elemeleri'nde ilk 10'a girerek Çin'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.
 
 

    İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenen WESG 2017 Avrupa Elemeleri'nde D Grubu'nda mücadele eden ANT E-Spor Kulübü, ilk maçında Hollanda takımına karşı 2-1 zafer kazandı. Ardından çeyrek finale yükselen temsilcimiz, bu etapta AntiHype takımıyla oynadığı maçı 2-0 kaybetti ve toplamda 2 galibiyet 2 mağlubiyet ile elemeleri 7. sırada tamamladı.
 

League of Legends Şampiyonluk Ligi Takımlarının Son Durumları

 

     League of Legends, Türkiye Şampiyonluk Ligi 20 Ocak 2018 Cumartesi günü başlayacak. TŞL takımları yeni sezon için transfer dönemine girmiş durumda. Oyuncularla sözleşmelerini yenileyen ve transferlerini gerçekleştiren takımlar yeni oyuncularını duyurmaya başladı.

Dark Passage

 
     Yeni sezonda League of Legends takımı için nişancı rolüne Mustafa "Ruvelius" Berk Baraklı, destek rolüne Bahadır "Japone" Çolak ve üst koridor rolüne Yiğit "Marshall" Kırdök'ü transfer etti. Ormancı ve orta koridor oyuncusu ise henüz belli değil. 
 

Bau SuperMassive 

 
     BAU SuperMassive, üst koridor rolünde Asım Cihat “FabFabulous” Karakaya, ormancı rolünde Furkan “Stomaged” Güngör ve nişancı rolünde Berkay “Zeitnot” Aşıkuzun ile devam edeceğini açıkladı. Yeni sezonda Koray "Naru" Bıçak'ın yerine orta koridor rolüne Lee "GBM" Chang-seok transfer edildi. Mustafa Kemal "Dumbledoge" Gökseloğlu'nun takımdan ayrılmasından sonra yerine getirilecek yeni destek oyuncusu ise henüz belirlenmemiş durumda.
 

1907 Fenerbahçe Espor 

 
     2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi'ni 1. sırada tamamladı. League of Legends Dünya Şampiyonası'nda dünyanın en iyi 16 takımın arasında yer aldı. Yeni sezon alt koridorda; nişancı rolünde Ege "padden" Acar ve Japone yerine transfer edilen destek oyuncusu Onur "Zergsting" Ünalan mücadele edecek. 1907 Fenerbahçe Espor, orta koridor oyuncusu Kim "Frozen" Tae-il ve üst koridor oyuncusu Berke"Thaldrin" Demir ile sözleşmelerini yenileme kararı aldı. Ormancı rolünde kimin oynayacağı henüz belli değil.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler