Haftanın Espor Gündemi: 9

14.01.2018 22:32 Hamit Can Sayılgan

 
     8-14 Ocak tarihleri arasında espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik. 
 

BLAST PRO Series Espor Turnuvası Türkiye'de Düzenlenecek

 
     BLAST Pro, espor organizasyonu CEO'su Nicolas Estrup bu yıl düzenlenecek BLAST PRO Series CS:GO turnuvası için Türkiye'den spor kompleksi araştırdığını Twitter üzerinden duyurdu.
 
      Türkiye'ye gelen Nicolas Estrup, önce Türk Telekom Stadyumu'nu daha sonra Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Ülker Sports Arena ve Vodafone Park'ı ziyaret ettiğini bildirdi. Konuyla ilgili Virtus.pro CS:GO oyuncusu Pashabiceps, sosyal medya üzerinden "Türk arkadaşlarım, çok yakında Counter Strike etkinliğinde görüşeceğiz." paylaşımında bulundu.
 
 
     BLAST Pro Series etkinliğin ülkemizde düzenlenecek olması dünyaca ünlü CS:GO takımlarını canlı izlemek ve esporun duyurulması açısından güzel bir fırsat sağlayacak.
 

SK Telecom T1, Yeni Transferlerini Duyurdu

 
     2018 sezonunda kadro değişikliğine gitme yolunu seçen SK Telecom T1, yeni üst koridor ve ormancı oyuncularını transfer ettiğini duyurdu. Yeni sezonda Park "Thal" Kwon-hyuk üst koridor, Park "Blossom" Beom-chan ise ormancı rolünde SK Telecom T1 League of Legends takım kadrosunda yer alacak.
 
 
      İki oyuncunun da az tecrübeye sahip olması espor hayranları tarafından konuşulurken takımın bu iki çaylağa şans tanıması oldukça dikkat çekti. Oyuncuların geçmişine baktığımızda Thal, Challenger Series mücadelesinde bir miktar tecrübe sahipken Blossom, Kore Challenger sıralamasında 124. sırada yer alıyor ve birkaç amatör turnuvada yer almış. Thal ve Blossom takımdan ayrılan Heo "Huni" Seung-hoon ve Han "Peanut" Wang-ho oyuncularının yerine transfer edildi.
 

2018 Şampiyonluk Ligi Takım Kadroları Belli Oldu!

 
      League of Legends, Türkiye Şampiyonluk Ligi takım kadroları açıklandı. Riot Games tarafından yayınlanan takım kadroları ayrıca analist ekibin kadrolar hakkında yorumlarını da içeriyor. Dikkat çeken nokta ise ligde mücadele edecek takımlarının bu sene LCK'den gerçekleştirdikleri oyuncu transferleri.
 
 
     Türkiye Şampiyonluk Ligi, espor takım kadrolarına BURADAN ulaşabilirsinz. 2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi, 20 Ocak'ta başlayacak.
  

IEM Katowice PUBG Invitational Duyuruldu

 
      2018 yılının ilk PlayerUnknown's Battlegrounds turnuvası, IEM Katowice PUBG Invitational duyuruldu.

       PUBG, geçtiğimiz sene ilk kez ESL tarafından Kuzey Amerika'da düzenlenen IEM Oakland etkinliğinde yer almasının ardından bu sene de IEM Katowice etkinliğinde yer alacak ve 50.000 dolar ödül havuzu belirlenen espor turnuvası düzenlenecek. IEM Katowice PUBG Invitational, 24-25 Şubat tarihleri arasında IEM EXPO'da gerçekleşecek. Toplam 16 takımın mücadele edeceği turnuvada 9 takım doğrudan davet edilirken 7 takım, 20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek elemeler yoluyla turnuvaya katılım hakkı kazanacak.
  

Türkiye Pro Lig Başladı!

 
      Türkiye'nin başarılı elektronik spor takımlarından Space Soldiers, FACEIT işbirliği ile Counter Strike: Global Offensive "Türkiye Pro Lig" projesini başlattığını duyurdu.
 
 
      "www.turkiyeprolig.gg" adresine giderseniz, otomatik olarak FACEIT TPL adresine yönlendirileceksiniz. Ülkemizde elektronik sporun gelişmesi için "Türkiye Pro Lig" adı altında oluşturdukları proje için Space Soldiers takımına Bölüm Sonu Canavarı olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 19 Dk önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 2 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler