Hajime Tabata'nın Yeni Oyunu Paralimpik Sporları Rol Yapma Oyunu The Pegasus Dream Tour

12.04.2019 13:37 Gazali Çetinkaya

 
Final Fantasy XV yönetmeni Hajime Tabata tarafından kurulan yeni oyun stüdyosu JP Games ilk oyununu duyurdu: The Pegasus Dream Tour.
 
The Pegasus Dream Tour, Uluslararası Paralimpik Komitesi'nin ilk resmi video oyunu olacak. Basın bülteninde belirtilene göre, The Pegasus Dream Tour oyuncuların Pegasus Şehri olarak bilinen bir fantezi metropolünde gerçekleşen sanal Paralimpik Oyunlarına katılacağı tamamen yeni bir spor rol yapma oyunu.

2020'de "akıllı telefonlar dahil olmak üzere çeşitli platformlar" için dünya genelinde çıkış yapacak.

Hajime Tabata: "Bu sadece sporla ilgili sıradan bir video oyunu değil. JP Games bu yepyeni rol yapma oyununda Paralimpik sporunun kendine özgü harikalarını sunacak. Bu video oyunu ile birlikte, Paralimpik Oyunlarının gelecekte büyümesine katkıda bulunmak istiyoruz, sadece bir spor etkinliği olarak değil eğlence olarak da katkıda bulunmak istiyoruz ve sunmayı umduğumuz içeriklerle gelecekte kalıcı bir değere sahip olmasını istiyoruz." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Pegasus Dream Tour Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 15 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler