Hakan vs Honda

02.04.2010 02:47 Ersin Kılıç


     Super Street Fighter 4'e olan merakımızı çok daha yüksek seviyelere çıkaran Türk asıllı yağlı güreşçi Hakan'ın hikaye modundan küçük bir bölüm yayınlandı.
 
     Bildiğiniz gibi oyunun tek kişilik modunu oynadığınızda bazı karakterler arasındaki bağlantılar ve ilginç diyaloglara şahit oluyorduk. Örneğin Ryu ile Sagat veya Ryu ile Sakura karşılaştığında ekstra diyalog içeren sahneleri görüyorduk. Super Street Fighter 4'ün en renkli karakterleri arasında yer alan Hakan'ın hikayesinde karşısına çıkan isim ise Honda oluyor.
 
     Honda ile eski bir dost olduğunu anladığımız Hakan'ın bu videosunda ikili arasında küçük bir sürtüşme başlıyor ve böylece kavga etmeye başlıyorlar. Bu kavganın sebebi ise yağlı güreşin mi yoksa sumo sporunun mu daha iyi olduğu yönünde. Hakan'ın konuşma tarzını biraz garipsediğimi de söylemeliyim.
 
     Yeni karakter ve modlar ile gelecek olan Super Street Fighter 4, PS3 ve Xbox 360 için 27 Nisanda raflardaki yerini alacak. Hakan'ın hikayesinden bu ilginç videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler