Half-Life 2, Portal, Left 4 Dead Yazarı Yeni Bir Co-Op FPS Oyunu Üzerinde Çalışıyor

07.11.2019 15:33 Özgür Eroğlu

 
Valve'in ve dünyanın en popüler oyunlarından olan Half-Life 2, Portal, Left 4 Dead oyunlarının yazarı Chet Faliszek, yeni bir co-op FPS oyunu üzerinde çalıştığını onayladı. Faliszek, Reboot Develop konferansında çalıştığı yeni stüdyo olan Stray Bombay'de eski Riot Games çalışanı Kimberly Vol ile yeni bir FPS üzerinde çalışıyor. Oyun Unreal Engine motorunu kullanacak.
 
Açıklamalarından öne çıkan detaylar şu şekilde:
 
Oyun Unreal'ı kullanacak ve grafiklere değil de oynanışa odaklanacak. 
 
Oyun hakkında en fazla uğraşılan nokta "eşleştirme". "Daha öncesinde birisiyle beraber oynadığınızda sadece "Bu oyuncu ile arkadaş olmak istiyor musun?" diye soruluyordu. Ancak bizim istediğimiz bu insanların randevuya çıkması değil birlikte anlaştılarsa onlara birlikte oynayabilecekleri daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmak." dedi Chet Faliszek. 
 
Veri analizi kullanarak, daha iyi takım arkadaşları bulmanızı sağlayacak kısaca bu yeni oyun. Açıklamak gerekirse eğer, oynayış tarzınızın benzediği veya iyi anlaştığınız oyuncuları kendi lobinizde daha çok göreceksiniz. Oyun ise bu birlikteliği geliştirebilmeniz ve eğlenmeniz adına işleri sizin daha kolaylaştırabilecek veya zorlaştırabilecek.
 
Karşılaşmaların ise 20-30 dk arasında olacağını söyledi.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler