Half-Life 2 RTS Oyunu Lambda Wars Betadan Çıktı

22.02.2021 08:51 Gazali Çetinkaya

 
2007'de Alien Swarm modu olarak geliştirilmeye başlanan Lambda Wars 13 yılın ardından en sonunda betadan çıkarak 1.0 sürümüne geçiş yaptı.
 
Lambda Wars, Half-Life 2 evreninde geçen bir gerçek zamanlı strateji oyunu. Combine ve Rebel grupları ile üstten görünümlü savaşlar yapmanıza olanak veriyor.
 
1.0 sürümü tek oyunculu, co-op ve çok oyunculu modlar içeriyor. Yeni yayınlanan güncelleme yeni birimler (Heavy Rebel, Heavy Combine, Crab Synth, Mortar Synth), yeni yapılar (Rebel Tech Center, Combine Tech Center), güncellenmiş modeller ve çok daha fazlasını getiriyor.
 
Mod ekibinden biri reddit üzerinden yaptığı açıklamada, 13 yıl boyunca pek çok geliştiricinin projeye katılıp ayrıldığını ancak baş programcının projeyi başlatıp bitirdiğini belirtti.
 
Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler