Half-Life 3 için Umut Var

21.11.2019 23:31 Gazali Çetinkaya

 
Valve, sanal gerçeklik cihazları için geliştirilen Half-Life oyunu Half-Life: Alyx'i bugün resmi olarak tanıttı ve Half-Life: Alyx asıl beklenen üçüncü oyunun habercisi olabilir.
 
Oyun endüstrisinin önemli şahsiyetlerinden biri haline gelen Geoff Keighley, Valve'ın ofisine ziyaret ederek Half-Life: Alyx geliştiricileri ile bir sohbet düzenledi. Sohbet sonlarına doğru Half Life 3'ün adı epey bir geçti ve geliştiriciler bunun üzerine şu yorumları yaptı:
 
Geoff Keighley: "Bence herkes bunu görüp 'Tamam Valve geri döndü' diyecek diye düşünüyorum. Yeni oyunlar yapmak açısından. Tabi insanlar şunu da merak edebilir. Valve bundan sonra sadece VR oyunu mu yapacak. Half-Life 3'ü görecek miyiz veya ileride büyük epik bir Valve oyunu görecek miyiz. Yoksa artık sadece VR oyunu yapıyoruz biz buyuz artık mı diyeceksiniz?"
 
Valve geliştiricisi Robin: "Açıkçası bu proje için çok heyecanlıyız ama oyun çıkana kadar asla bilemezsin."
 
Geoff Keighley: "Bu benim şahsi fikrim ama bu sanki çok daha fazlası için bir köprü gibi geliyor bana. Çünkü burada sahip olduğunuz teknoloji, oyunun görünüşü, oynanışı ve nasıl hissettirdiği yapabilecekleriniz konusunda heyecanlandırıyor beni."
 
Robin "Daha çok Half-Life yapmak için çok heyecanlıyız. O kesin. Bu oyunu geliştirirken çok eğlendik. Çoğumuz yıllardır çok oyunculu oyunlar ve başka şeyler üzerinde çalışıyordu. Tek oyunculu ürünler yapmaya geri dönmek inanılmaz derecede eğlenceli. Onlar üzerinde çalışmak çok eğlenceli."
 
Diğer Valve geliştiricisi David: "Daha sonra ne yapacağımıza karar vermeden önce dünyanın buna nasıl reaksiyon göstereceğini görmek istiyoruz."  
 
Ayrıca Valve patronu Gabe Newell da basın bülteninde "Valve'daki herkes Half-Life dünyasına geri döndüğü için çok heyecanlı." diye belirtti.
 
Half-Life: Alyx ile ilgili ilk detaylara ve tanıtım fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler