Half-Life: Alyx Mart 2020'de Çıkacak, Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

21.11.2019 21:08 Gazali Çetinkaya

 
Valve, sanal gerçeklik oyunu Half-Life: Alyx'in çıkış tarihini duyurdu ve ilk tanıtım fragmanını yayınladı.
 
Mart 2020'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazları için çıkış yapacak. Steam'de %10 indirimle 82,80 TL'den ön siparişte. Normalde $59.99. Oyun Valve Index sahiplerine ücretsiz sunulacak.
 
Half-Life: Alyx zaman olarak Half-Life ile Half-Life 2'nin arasında geçecek ve Combine olarak bilinen bir uzaylı ırkına karşı verilen savaşı konu edinecek. Oyuncular Alyx Vance karakterinin rolünü üstlenecek ve Alyx Vance ile babası Dr. Eli Vance insanlığın hayatta kalması için tek umut kaynağı.
 
Valve tarafından belirtilene göre Half-Life: Alyx keşif unsurları, savaş sistemi, bulmacaları ve yeni hikayesi ile tam teşekküllü tek oyunculu bir Half-Life deneyimi sunacak ve yaklaşık olarak 15 saat sürecek.
 
Gabe Newell proje ile ilgili olarak "Valve'daki herkes Half-Life dünyasına geri döndüğü için çok heyecanlı. Sanal gerçeklik bizi harekete geçirdi. Bu teknolojiye çok yatırım yaptık. Fakat biz özünde oyun geliştiricileriyiz ve kendimizi bu kadar tutkulu bir projeye adamak bizim için çok heyecan verici." dedi. 
 
Alyx Vance karakteri Half-Life 2'de Merle Dandridge tarafından seslendirilmişti fakat yeni oyunda Ozioma Akagha tarafından seslendirilecek. Kendisi daha önce oyun olarak Wolfenstein II: The New Colossus ve Mirror's Edge: Catalyst'te görev aldı. Bazı tanıdık sesler de yeni oyun için geri dönecek. Mike Shapiro (G-Man), Ellen McLain (Combine Overwatch) ve Tony Todd (Vortigaunts) gibi.
  
Daha fazla bilgi, ekran görüntüleri ve sistem gereksinimleri için Steam sayfasını ya da oyunun resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
Tanıtım fragmanını ve Geoff Keighley'nin geliştiricilerle sohbet videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. (Geoff Keighley'nin videosunda Türkçe altyazı seçeneği mevcut.)
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 78 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler