Half Life 3'ü Beklemekten Sıkılan Oyuncular, İş Başa Düştü

17.10.2014 15:08 Samet Konuksal


    Zamanın nasıl geçtiğini anlamamış olabilirsiniz belki ama Half Life 2: Episode 2 çıkalı tam 7 yıl oldu. Bu süre içerisinde Ubisoft ise tam altı tane ana hikayeyi işleyen Assassin's Creed oyunu çıkardı. Sene sonunda bu sayı 8 olacak. Valve'ın sessizliğini bozmadığı her gün daha da sıkılan oyuncular ise artık bir şeyler yapmak istiyor.
 
    İki pazarlama çalışanı Chris Salem ve Kyle Mazzei, Half Life 3 adına bir kampanya başlattı. IndieGoGo aracılığıyla diğer Half Life 3 bekleyenlerinden bağış talep eden ikilinin ilginç planları var. 
 
    İkilinin ilk hedefi 3.000 dolar. Bu hedef gerçekleşirse eğer Google AdWord'e Half Life 3'le ilgili reklamlar verilecek ve Valve'ın dikkati böyle çekilmeye çalışılacak. İkinci hedef 9.000 dolarda Half Life 3 reklamı kamyon üzerine taşınacak ve ikilinin hedefi Valve binasının önü olacak.
 
    Eğer iş ciddiye binerse 45.000 dolar ve 150.000 dolarda iki hedef daha bulunuyor. 45.000 dolarlık bağışın toplanması halinde Gabe Newell makyajı yapılmış, üzerinde "Half Life 3 istiyoruz" tişörtü bulunan insanlar Valve binasını basacak. 150.000 dolarlık son bağış hedefinde ise video oyunları temalı, Valve çalışanlarının ve hayranlarının davet edileceği bir konser düzenlenecek.
 
    Bu ilginç kampanya için çekilen videoyu aşağıdan izleyebilir, bağış sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 6 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 7 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler