Half Life: Alyx'ten Kısa Oynanış Görüntüleri Paylaşıldı

20.12.2019 01:27 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının belki de en çok devam oyunu beklenen seri Half Life'ın bildiğiniz gibi devam oyunu geçtiğimiz ay duyuruldu. Ancak oyuncuların istediği gibi değildi bu duyuru çünkü oyun VR için duyurulmuştu. Ancak, oyunun tanıtım fragmanı o kadar iyiydi ki insanlar kızmak yerine VR almaya yöneldi.
 
Bu yeni duyurulan VR oyun Half Life: Alyx'in de yeni oynanış görüntüleri paylaşıldı. Adam Savage’s Tested adlı YouTube kanalı oyunu deneyimlerken kaydedilen bir video paylaştı. Hem oynanış görüntüleri hem de kısa kısa röportajlar içeriyor bu video. Ancak ne yazık ki video direkt ana odak olarak oyunu almıyor. Hem oyunu hem de VR ile oynarken oyuncunun hareketlerini gösteriyor.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Half Life: Alyx, Mart 2020'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazları için çıkış yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler