Halo 3 PC'lere mi Geliyor?!

18.03.2013 12:17 Samet Konuksal


    Xbox cephesinin beğenilen oyunlarından Halo serisi PC cephesinde söylentilerle birlikte yaşamına devam ediyor. Bildiğiniz üzere serinin ilk iki oyunu PC'ye çıkmış, geri kalanı ise Xbox 360'a özel olarak gelmişti. Fakat Halo 3 için bugün PC cephesinde hareketlilik yaşandı.
 
    Oyunla ilgili ilk bulguya Steam üzerinden rastlandı. Halo 3 adına yapılan Steam kayıtlarında bu sayfada sayfada bir bilgi verilmese de, sonrasında hareketlilik AMD'nin yayınladığı sürücülerle devam etti. AMD, 15 Mart'ta yayınladığı 13.3 Beta sürücülerinde Halo 3 için de bazı geliştirmelere yer verdi. 
 
    Bu konuyu henüz resmiyete dökemeyiz tabii fakat Microsoft'un oyuncuları Windows 8'e çekmesi için bu tip hamleleri bekliyorduk. Oyunun Steam kayıtlarına buradan, AMD sürücülerinin sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HALO 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler