Halo 3 ve Halo 3: ODST PC Versiyonundan İlk Ekran Görüntüleri

02.05.2020 13:25 Gazali Çetinkaya

Microsoft, Halo 3 ve Halo 3: ODST'nin PC versiyonundan ilk ekran görüntülerini paylaştı.
 
Halo 3

Efsanevi seri, Halo 3 ile devam ederken Master Chief kadim bir sırrı ortaya çıkarmak ve Covenant, Flood ve tüm İnsan ırkı arasındaki destansı çatışmayı dramatik ve kalp atışlarını hızlandıracak bir sona ulaştırmak için geri dönüyor. 
 
 
 
Halo 3: ODST

Orbital Drop Shock Troopers (ODST) üyeleri, dağılan ekiplerinin bulunduğu yerlere yönlendiren ipuçlarını ve Covenant'ın New Mombasa'yı işgal etmesinin arkasındaki nedeni araştırırken, Halo 3'e zemin hazırlayan olayları onların gözünden deneyimleyin.
 
 
 
Halo oyunları Halo: The Master Chief Collection'ın parçası olarak yavaş yavaş PC'ye geliyor. İlk olarak Halo: Reach sunuldu ve ardından Halo: Combat Evolved Anniversary çıktı. Sırada Halo 2: Anniversary var ve beta testi geçtiğimiz ayın ortasında başladı. Yakında tam sürümü çıkacaktır. Ondan sonra Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4 de sırasıyla gelecek. 
 
Halo: The Master Chief Collection, Xbox Game Pass'e dahil. Steam'de ise 61,00 TL'den satılıyor. Her bir oyunu tek olarak almak da mümkün.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HALO 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler