Halo 4 İçin Limited Edition Duyuruldu

16.05.2012 18:55 Samet Konuksal


     Xbox 360 sahiplerinin merakla beklediği Halo 4 adına, 'Limited Edition' ismiyle birlikte bir koleksiyoncu sürümü duyuruldu.
 
     Yapılan duyuruda Limited Edition'un $99.99'dan satışa sunulacağı belirtilirken, paketin içeriklerinden de bahsedildi. Açıklamaya göre Limited Edition'u satın alacak kullanıcılar, Halo 4 için ileride çıkacak üç farklı harita paketine ücretsiz erişebilecek. Bu üç harita paketinde toplam 9 yeni harita oyuna eklenmiş olacak. 
 
     Harita paketinin haricinde Halo 4: Limited Edition, bazı yeni özelleştirmeleri de içerecek. Bu özelleştirmelerin sayısı 6 olarak açıklanırken, içerikten bahsedilmedi. Belirtilenlere göre Limited Edition'un özelleştirmeleri, E3 fuarında aydınlatılacak.
 
     Bunların haricinde Limited Edition, UNSC Infinity Briefing Packet ve Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition'u içerecek. Bu ekstralardan ikincisi, 90 dakika uzunluğunda bir live action videosu. Ayrıca Xbox LIVE adına küçük hediyeler de, Limited Edition'da bulunacak. 
 
      Limited Edition'un tasarımına ve Halo 4'ün kapağı adına yayınlanan animasyon videosuna aşağıdan bakabilirsiniz;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler