Halo 4 için Yeni Bir Video Yayınlandı

05.03.2012 17:07 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz yıl E3 fuarında duyurulan ve uzun süreli sessizliğini sabah ortaya çıkan ilk oyun içi görselleri ile bozan Halo 4 için yeni bir video daha yayınlandı. Üstelik yayınlanan bu yeni yapımcı günlüğü videosunda oyunun ilk oynanış görüntülerine de yer verilmiş.
 
     Videoda 343 ındustries'ten önemli isimlerin oyun hakkındaki yorumlarına yer verildiği gibi oyunun yapım aşamasına ait birçok adıma da yer verildiğini görüyoruz. Örneğin Motion Capture çalışmalarına ait bazı görüntülerin de bu tanıtım videosunda yer aldığını görüyoruz.
 
     Videonun ilerleyen kısımlarında ise özellikle multiplayer kısımlarından birçok oynanış anına yer verilmiş. Arada oyunun hikaye moduna ait kısa görüntüler de bulunuyor. tabi bunun dışında silah ve multiplayer haritalarına ait tasarımlar da videoda kendine yer edinmiş. tabi oyun severler de boş durmamış ve bu oynanış anlarını gif olarak paylaşmış. Bu giflerin birinde özellikle silah tepmesi net bir şekilde gözüküyor. Bu kısımlara ve yılbaşı sezonunda çıkacak olan oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler