Halo 4'e Erken Girenler Banlandı

04.11.2012 10:45 Alkan Adakaner


      Halo 4 hiç kuşkusuz bu yılın en büyük oyunlarından bir tanesi. İlk incelemelerinde de oldukça yüksek puanlar alan oyunun online multiplayer modlarına girmek için milyonlarca oyuncu sabırsızlanıyor. Oyunun online multiplayer modlarına erken girenler ise bir sorunla karşılaştı.
 
      Oyunu orijinal olarak oynayan bazı oyuncular da Xbox Live'dan banlandı. Bunun üzerine Microsoft da bir çalışma başlattı ve bu sorunun giderildiğini açıkladı. Halo Waypoint'in Twitter hesabından açıklama yapan Microsoft da bu sorun için özür diledi.
 
       Microsoft, Halo 4'ün korsanların eline erkenden düşmesinden dolayı yoğun koruma önlemleri almış gibi görünüyor. Bu önlemler çok sıkı olacak ki bu tür bir sorunla da karşılaşmışlar. Halo 4'ün yılın en çok satan oyunları arasında olacağını göz önüne alırsak bu duruma şaşırmamak gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 45 Dk önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 1 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 2 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler