Halo 4'teki İki Yeni Düşmanımız Ortaya Çıktı

Halo 4 grafiksel olarak büyük bir gelişim gösterecek gibi görünüyor
13.05.2012 11:27 Alkan Adakaner


      Microsoft, Halo 4 ile ilgili çok fazla bilgi vermekten kaçınıyor. Tabi bu durum Halo hayranlarının heyecanını daha fazla arttırıyor. Yine de E3 fuarında bu oyunla ilgili yepyeni video ve bilgilere ulaşacağımıza eminiz. E3 fuarı öncesinde ise oyunda yer alacak bazı düşmanlarımız ortaya çıkmış gibi görünüyor.
 
     Halo için figür hazırlayan McFarlane Toys'dan sızan bir görüntüde Halo 4 yazısının altında Master Chief, Elite Zealot, Grunt Storm ve Spartan savaşçısının yanı sıra "yakında figürü gelecekler" başlığı yanında Cortana, isimsiz bir Spartan Savaşçısının yanı sıra Crawler ve Watcher isimli düşmanlar da görünüyor.
 
     Serinin geliştiriciliğini Bungie'den alan 343 Industries'in Halo 4 ile birlikte seriye büyük yenilikler getireceği tahmin ediliyor. Tabi ki karşımıza yepyeni düşmanlar ve karakterler de çıkacaktır. Bunlardan ikisinin ismi daha (Crawler ve Watcher) böylece belli oldu. İşte yeni düşmanlarımızın ortaya çıktığı görsel.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler