Halo 4'ün Forge Modu, Certain Affinity'e Emanet

Halo 4'ün multiplayer modlarında da büyük yenilikler olacak.
08.07.2012 22:19 Talha Aynacı

 
   Bungie'nin ayrılışı ardından tüm Halo hayranları, serinin nasıl bir seyirde ilerleyeceği konusunda endişeli bekleyedursun; 343 tarafından yayınlanan her haber ve her video beraberinde bu konudaki endişelerimiz biraz daha diniyor.
 
   Orjinal olarak Halo 3 ile birlikte sunulan Forge modu hakkında gelen detaylarsa, yine eğlenceli bir modla karşılaşacağımızın ilk sinyallerini veriyor. Bilindiği gibi Forge modunda oyuncular haritaları ve oyunun kurallarını kendileri belirleyerek sıradışı maçların ortaya çıkmasına sağlayabiliyorlardı. 343 Industries, Halo'yu sıradışı kılan bu modu Certain Affinity'e emanet ettiklerini duyurdu.
 
   Amerikalı oyun yapımcısı Certain Affinity daha önce Halo 2 için bir harita paketi hazırlamış, Left 4 Dead'i Xbox 360 port etmiş, yine Halo: Reach için bir harita paketi hazırlamış ve Call of Duty: World at War multiplayer haritalarını tasarlamıştı. Forge modunun emin ellerde olduğunu söylemiş olmak, sanırım yanlış olmaz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler