Halo 5: Guardians, 2015 Sonunda Çıkacak + Oyuna Ait Yeni Bir Görsel Yayınlandı

16.05.2014 13:23 Alkan Adakaner


    Halo'nun Xbox One için çıkacak yeni macerasının adı netleşti. Yeni oyunumuzun adı "Halo 5: Guardians" olarak açıklandı. 343 Industries tarafından yeni bir oyun motoru ile geliştirilen oyunun 2015 yılının sonbahar mevsiminde raflardaki yerini alacağı da belirtiliyor.
 
    Oyun çok büyük ihtimalle E3 2014'te Microsoft tarafından gösterilecektir. Geliştiricilerin bu konudaki en önemli açıklamasıysa Halo 5: Guardians'ta Halo 4'ten daha fazla çaba harcadıkları oldu.  Bu oyunla seride çok büyük bir adım atılacakmış.
 
   Muhtemelen bir kadın karakterle de karşılaşacağız. Bu arada aşağıdaki görselde iki karakter görüyoruz. Alt tarafta kalan Master Chief, ama üstteki karakter kim bilemiyoruz. Noluyo Master Chief? Hayırdır?
 
   Güncelleme: Geliştiriciler dedicated sunucular olacağını ve 60 fps hızı hedeflediklerini söylüyorlar.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 6 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 6 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler