Halo 5: Guardians'ı Aynı Ekran Üzerinden İki Kişi Oynayamayacağız

27.07.2015 22:22 Hakan Bozdemir

 
     Halo 5: Guardians'ın 343 Industries tarafından split-screen'e sahip olmayacağı açıklandı. Halo serisinde görmeye alıştığımız özelliğin oyundan çıkarılması gerçekten de büyük bir karar. Çoğu insan Halo'yu bu şekilde hatırlıyor hatta. Split-screen'in oyundan çıkarılmasının oyuna pozitif bir etki yaratacağı söyleniyor.
 
     Bölünmüş ekranda yapay zekanın ve yeni nesil grafiklerin tam olarak kendini gösterememesi endişesiyle split-screen oyuna koyulmamış. Ortaya gerçekten başarılı bir oyun çıkarmak isteyen 343 Industries'in Halo 5'i 27 Ekim'de Xbox One'a çıkacak.
 
*Split-screen: Bir ekranın ikiye bölünerek iki oyuncu tarafından aynı görüntüde oynanabilmesine denir. İsteyen oyuncular bu şekilde co-op olarak da oyunu oynayabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 7 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 27 Dk önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 43 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler