Halo 5: Guardians'ın Seriye Getireceği Yeni Dinamikleri Açıklandı!

11.11.2014 07:06 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde sızdırılan videolarla birlikte, koşma, nişan alma gibi dinamiklerin duyurulacağını düşündüğümüz HaloFest etkinliğinde, daha fazlası gerçekleşti. Geliştiriciler, oyunda silah, bomba ve yakın dövüş üçlüsü yanında dördüncü bir dinamik sunacaklarını duyurdular.
 
     Bu özelliklerden Thurster, hareket kabiliyetinizi geliştirmesiyle ön plana çıkıyor.  Koşarken hızlıca nişan alabiliyor ve havadayken hızlıca yön değiştirebiliyorsunuz.
 
      Ground Pound ise oyuncuların beklediği özelliklerden bir tanesi diyebiliriz. Bu özellikle, zıpladığınızda yere hızlı bir şekilde inebilecek, momentumunuzla da düşmanlara zarar verebileceksiniz.
 
      Clamber, zıplama özelliğinizi güçlendirecek. Bu şekilde normal durumlarda zıplayamadığınız bölgelerden çıkıp, düşmanları arkadan yakalayabileceksiniz.
 
    Slide, koşarken belli bir süre geçtiğinde aktif olacak ve siperlere girmeniz için yarar sağlayacak. Ayrıca koşmaya devam edip, Charge özelliği ile bu hareketi düşmanlara zarar vermek için de kullanabilirsiniz.
 
     Oyundaki koşu özelliği, dengeleri sağlamak adına bir eksiye sahip. Eğer koşuyorsanız kalkanınız dolmuyor, bu da düşman gruplarına doğru koşmanızı engelleyecek bir etmen. 
 
     Son olarak oyunda Smart Scope özelliğinin de bulunacağını belirtelim.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 4 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 5 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 5 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler