Halo 5'e Forge ve Yeni Haritaları Haftaya Geliyor!

10.12.2015 16:20 Talha Aynacı

 
    Bilhassa büyük keyif vadeden multiplayer moduyla övgüler alan Halo 5: Guardians'ın multiplayer kısmına yenilikler katacak güncellemesi haftaya geliyor.
 
Bu güncelleme ile birlikte Halo serisinin en önemli modu Forge oyuna dahil edilecek. Forge modunda kendi haritalarınız ve oyun kurallarınızı oluşturarak multiplayer modunu kendinizce bir eğlence unsuru haline getirebileceksiniz.
 
Multiplayer modunun eleştirilen kısmı haritaların azlığı ve döngüsüne ilişkin olarak da 1 tanesi Warzone moduna olmak üzere toplam 4 yeni harita oyuna dahil edilecek. Ayrıca yeni zırhlar, seriden aşina olunan bazı popüler silahlar ve yeni REQ paketleri multiplayer modunu tazeleyen önemli içerikler olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler