Halo 5'in Multiplayer Betasına Ait Teknik Detaylar Açıklandı

11.11.2014 07:45 Tunahan Başol


     Yeni detaylar ile birlikte Halo serisine ait pek çok haberin paylaşıldığı HaloFest'ten Halo 5: Guardians için haberler gelmeye devam ediyor. Geliştiriciler, betaya ait teknik detayları oyuncularla paylaştılar.
 
"Beta için şu aşamada tamamen oynanışa odaklanmış durumdayız. Geliştirme aşamasının ortasındayız. Oynanışı dengeliyor ve ayarlıyoruz. Son rötuşlar ve optimizasyon üretim döngüsünün sonuna doğru yapılan şeyler."
 
"Yani, betada 720p 60 FPS ile karşınızda olacağız. Bu oyunun son çözünürlüğü olmayacak. Projenin geri kalanında görsellik için son dokunuşlara odaklanacağımızı hayal edebilirsiniz."
 
     Açıklamasını yapan geliştiriciler, oyunun çıktığında inanılmaz görüneceğini söylüyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler