Halo Dizisi Cortana'sını Buldu

03.08.2019 00:59 Özgür Eroğlu

 
Xbox'ın efsanevi oyun serisi Halo'nun dizisi, oyunda önemli bir rolü olan Cortana karakterinı canlandıracak oyuncuyu buldu. Natascha McElhone, Cortana karakterine televizyon ekranlarında hayat verecek kişi olacak.
 
 Natascha McElhone'u daha önce Truman Show, Californication gibi yapımlarda görmüştük. Dizide Natascha McElhone'a Master Chief rolüyle Pablo Schreiber eşlik edecek. Dizinin tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
"Dizi aynı zamanda Halo evrenine yepyeni üç karakter tanıtacak. İngiliz aktör Kalu, usta şefin defacto yardımcısı olarak görev yapan, çocukluğunda siber ağlarla güçlendirilmiş bir süper asker olan Spartan Vannak-134'ü oynayacak. İngiliz aktris Culzac, odaklanmış, profesyonel ve ölümcül, siber ağlarla güçlendirilmiş bir ölüm makinesi olan Spartan Riz-028 rolünü üstlenecek. Kennedy, yepyeni bir cesur, meraklı ve ölümcül Spartalı bir süper asker olan Spartan Kai-125 rolünü üstlendi. Yerin Ha, daha önce, her ikisi için kader bir zamanda Master Chief ile görüşen Dış Kolonilerden gelen 16 yaşındaki cömert, yeni karakter Kwan Ha'yı canladıracağı duyurulmuştu."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler