Halo Infinite Geliştiricisi, Topluluğun Sabrının Tükendiğini Kabul Etti

01.04.2022 20:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Halo Infinite Topluluk Direktörü Brian 'ske7ch' Jarrard, 343 Industries ve Halo Infinite hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda 343 Industries'in oyun içi yeni özellikleri sunma konusunda sorunlar yaşadığını ve bu durumdan hem oyuncuların hem de topluluğun sabrının tükendiğini kabul etti.
 
Jarrard, bu sorunları dile getiren bir Reddit kullanıcısına yanıt olarak şunları söyledi: "Gerçekten çok fazla zorluk ve kısıtlama var. Oyuncuların ve topluluğun beklentilerini karşılayamadığımız için hiç mutlu değiliz. Bu ekip için zor bir durum.
 
Şu anda ana odağımız 2. Sezon. Önümüzdeki haftalarda bununla ilgili paylaşacak çok şeyimiz olacak. Bu arada şu anda çok fazla işe alım vs. gerçekleşiyor. Bu durum düzenli güncellemelerin gecikmesine ve aksamasına neden oluyor.
 
Topluluğun sabrının tükendiğini anlıyoruz. Açıkçası, bu durumda kelimeler kifayetsiz kalır. Ekibin, kendini düzeltmesi ve işleri rayına oturtması için biraz zamana ihtiyacımız var."
 
Halo Infinite şu anda Xbox One, Xbox Series ve PC için mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler