Halo Infinite Kreatif Direktörü 343 Industries'ten Ayrıldı

17.08.2019 00:39 Gazali Çetinkaya

 
Halo Infinite kreatif direktörü Tim Longo bu hafta içinde 343 Industries'ten ayrıldı.
 
Kotaku'nun kaynaklarına göre, daha öncesinde Halo 5'in de kreatif direktörlüğünü üstlenen Tim Longo birkaç hafta önce stüdyo içinde farklı bir role getirildi ve bu hafta ise stüdyodan tamamen ayrıldı.
 
Microsoft temsilcisi de Kotaku'ya yaptığı açıklama ile Tim Longo'nun ayrılığını doğruladı.
 
"Ekip üyelerinin rolleri ve sorumlulukları oyunun gereksinimlerini karşılamak amacıyla geliştirme sürecinde düzenli olarak değişim ve gelişim gösterir. Son zamanlarda Halo Infinite geliştirici ekibinde iki değişiklik yaptık. Mary Olson artık Halo Infinite hikaye modu baş yapımcılığını üstlenecek ve 343 Industries'teki tecrübesini harika bir hikaye modu hazırlamaya yardımcı olmak için kullanacak."
 
"İlaveten, Tim Longo kısa süre önce ekibimizden ayrıldı ve oyunlarımıza, stüdyomuza ve Halo evrenine yapmış olduğu katkılarından dolayı kendisine gerçekten minnettarız. Tim'e gelecekteki çalışmalarında her şeyin en iyisini diliyoruz."
 
"Oyunun yaratıcı vizyonuna ve yapımına Halo Infinite stüdyo patronu Chris Lee liderlik etmeye devam edecek."
 
"Halo Infinite'i geliştiren dünya standartlarında bir ekibimiz var ve bu değişikliklerin Halo Infinite'in çıkış tarihi üzerinde herhangi bir etkisi yoktur."
 
Halo Infinite 2020'nin sonlarında Xbox One, PC ve yeni nesil Xbox konsolu Project Scarlett için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler