Halo Infinite için Forever We Fight Adlı Fragman Yayınlandı

29.11.2021 14:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici 343 Industries, Halo Infinite için iki dakikalık yeni bir fragman yayınladı. Fragman açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: İnsanlık tarihi boyunca, kahramanlar her zaman öne çıktı. Master Chef, şimdiye kadarki en zorlu savaş ile karşı karşıya. Her zaman kahramanlara inandık. Artık kahraman olma vakti.
 
Tüm umutlar kaybolduğunda ve konu insanlığın kaderine geldiğinde, Master Chief karşılaştığı en acımasız düşmanla yüzleşmeye hazır olacak. Destansı bir macerayı deneyimlemek ve Halo halkasının devasa büyüklüğünü keşfetmek için insanlığın en büyük kahramanının zırhını kuşanın.
 
Halo Infinite, etkileyici 4K grafikler ve birinci sınıf platformlar arası oynama ile Xbox One ve daha yeni konsol ailelerinin yanı sıra bilgisayarda da üstün bir deneyim sunar. Ayrıca Xbox Series X'te ve destekleyen bilgisayarlarda, 120 FPS'ye kadar ulaşır.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1240440/Halo_Infinite/
 
Fragman videosu
 
 
 
Diğer fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler