Halo Infinite'i artık 4GB'tan az ekran kartı belleğine sahip oyuncular oynayamayacak

21.03.2023 15:19 Mehmet Tandoğan

 
 
343 Industries, yakın zamanda Halo: Infinite için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme belirli ekran kartlarına sahip PC oyuncuları için büyük bir engel teşkil ediyor. Bu güncelleme, 4 GB'tan az VRAM'e sahip olan ekran kartlarıyla oyuna giriş yapılmasını engelliyor. Dolayısıyla böyle bir ekran kartınız var ise oyunu oynayamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Daha önce oyunu bir şekilde oynamayı başarmış olsanız bile artık bu durum geçerli değil. 
 
Oyunu satın almadan önce sistem gereksinimlerine göz atın
 
 
 
Teknolojinin sürekli olarak geliştiği bir süreç içerisinde yer alıyoruz. Gereksinimler yukarı yönde artış gösteriyor ve bir oyunu oynamak artık bir hayli zorlaşıyor. Bunun için yüksek kapasiteli sistemlere ihtiyaç duyuyor ve nihayetinde işler maddiyata dönüyor. 
 
Sadece bu oyun özelinde değil genel anlamda oyunların öncelikle sistem gereksinimlerine bakıp öyle satın almanız daha iyi olabiliyor. Nitekim Halo Infinite'e gelen yeni güncelleme birçok oyuncunun önünü kesiyor ve belirli ekran kartlarına sahip olan oyuncuların oyuna girmesini engelliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler