Halo Infinite'in Multiplayer Betası Yayınlandı

16.11.2021 13:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, ücretsiz oynanabilen Halo Infinite Multiplayer beta sürümünün artık Xbox Series, Xbox One ve PC (Microsoft Store ve Steam üzerinden) için kullanılabileceğini duyurdu.
 
Halo Infinite yaratıcı lideri Joseph Staten bir gönderide şunları söyledi: "8 Aralık'taki çıkış gününde Halo Infinite'e gelecek olan oyuncuları karşılamaya hazırlanıyoruz. Tüm sistemlerimizin çalışır durumda olduğundan emin olmak istiyoruz. Bu beta döneminde bazı hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Ancak bu hataların çıkış gününde olmayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca beta sırasında kazandığınız veya satın aldığınız tüm Savaş Bileti ve özelleştirme öğeleri 8 Aralık'tan sonra da sizde kalacak."
 
Halo Infinite Multiplayer'ın 1. Sezonu bugünden Mayıs 2022'ye kadar devam edecek. Her üç ayda bir yeni sezon planlanması yapılacak. 1. Sezon etkinlik takvimi ile 2. Sezon planları, Ocak 2022'de duyurulacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1240440/Halo_Infinite/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler