Halo Online'ı Rusya Dışına Açma Girişimine Microsoft Engeli

08.04.2015 14:42 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Halo Online sadece Rusya bölgesi için duyurulmuştu. Mod yapımcıları ise Github üzerinden El Dorito adında bir projeye başlamış ve Halo Online'ı tüm dünyaya açmak için kolları sıvamıştı. Fakat bu durum Microsoft'un pek hoşuna gitmemiş görünüyor.
 
    El Dorito projesini Github'tan kaldıran Microsoft, Halo Online'ın Rusya dışına açılma projesine engel oldu. Aslında mod yapımcılarının üzerinde çalıştığı şey, Halo Online'ın özel sunucularla beraber tüm dünyaya açılmasıydı. Her ne kadar Microsoft bu projeyi Github'tan kaldırsa da, El Dorito ekibi, ellerindeki dosyalarla çalışmaya devam edeceklerini ve uzun vadede planlar yaptıklarını belirtmişler.
 
    Konuyla ilgili Microsoft kanadından gelen açıklamalarda ise, "Rusya dışında Halo Online için bu kadar ilginin olması bizi heyecanlandırıyor. Halo Online şimdilik beta sürecinde ve biz de oyunun Rusya pazarı üzerindeki etkisini test ediyoruz." cümleleri yer aldı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Online Platformlar: PC Geliştirici: Innova Systems Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler