"Halo: The Master Chief Collection Bizim için Bir Ders Oldu"

05.05.2015 00:17 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Halo: The Master Chief Collection, çıkış yaptığı dönemde pek çok teknik sorunla oyuncuları karşılamıştı. Halo serisinin yönetmeni Frank O'Connor, bu hataların hiçbirinin Halo 5'te bulunmayacağını dile getirdi.
 
      O'Connor,  Xbox Achievements'a verdiği konuşmada Halo: The Master Chief Collection'un yapımcı ekip için bir ders olduğunu, Halo: The Master Chief Collection'un beş farklı oyun motoru içeren ve beş farklı yapımcı tarafından geliştirilen bir oyun olduğunu ve haliyle bu oyunun da inanılmaz boyutta karmaşık olduğunu dile getirdi. Belirtilene göre The Master Chief'in çıkışındaki sorunlar test aşamalarında görülmemiş ve böylece tüm bu teknik sorunlar yapımcı ekibe sürpriz olmuş.
 
       Halo 5: Guardians'a değinen O'Connor, Halo 5'in tamamen farklı bir ekip tarafından yapıldığını, tekil bir proje olduğunu ve sıfırdan yeni bir teknolojiyle geliştirildiğini belirtti ve şöyle devam etti: "Yani muhtemel sorunlar yine çok zorlayıcı ama tamamen farklı. Bence beta, The Master Chief Collection'daki aynı sorunları yaşamayacağımıza dair önemli bir adım oldu."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler