Halo: The Master Chief Collection Mikro işlemlere Sahip Olabilir

25.06.2022 13:27 Mehmet Tandoğan

 
 
343 Industries tarafından oyunculara sunulan ve içerisinde Halo serisinin oyunları bulunan Halo: The Master Chief Collection sürümü yeni bir güncelleme ile mikro işlemlere sahip olabilir. Mikro işlemler arasında daha çok mobil oyun tarafında olduğu gibi oyun içi kozmetik, silah, ürün ve daha fazlası yer alabiliyor. Mikro işlemleri Assassin's Creed serisi içerisinde de görebilirsiniz.
 
343 Industries şu anda Halo: The Master Chief Collection'a mikro öğeler eklemeyi düşünüyor. Bir sonraki güncellemenin ardından Sezon Puanları artık oyun içinde kazanılabilen Spartan Puanları olarak yeniden adlandırılacak. Bunun yanı sıra Spartan Puanlarını gerçek parayla satın alma seçeneği de oyuna dahil edilecek. 
 
Topluluk yazarı Alex Wakeford, Halo Waypoint web sitesindeki (Video Games Chronicle aracılığıyla) yeni bir blog gönderisinde şunları belirtti: "343 Industries, Halo: The Master Chief Collection'a mikro işlemler ekleme fikrine sıcak bakıyor. Bu konuda araştırmalar yapıyor. Görünüşe göre bu durum, oyunda yeni olan ve özellikle sezonluk ödüllerin kilidini açmaya vakti olmayan oyunculara hitap edecek."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: The Master Chief Collection Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler