Halo Waypoint, Gold Üyelere Özel Olacak

20.10.2009 16:47 Talha Aynacı

    Halo evreni hakkında her şeyi bulabileceğimiz, yapımcılığı 343 Industries tarafından yürütülen yeni sistem, kasım ayında Live sisteminde faaliyete geçecek.

    Halo fanlarını, Halo ile ilgili son haberler, aktiviteler, yeni içerikler, röportajlar, yeni video ve ekran görüntüleri ve başka hiçbir yerde ulaşamayacağınız görsel bilgiler hakkında bilgilendirecek olan Halo Waypoint’e özel yayınlanması planlanan ilk özel içerik,  7 kasım tarihinde Halo Legends animesinin ön gösterimi olacak.

    Halo 3, Halo 3 : ODST ve Halo : Wars oyunlarında elde ettiğiniz skorlar, ulaştığınız achievement’ler ve pek çok bilgiyi kayıt altına alacak ve ulaşamadığınız yeni skor ve achievement’ler için size yol gösterecek.

    Games on Demand üzerinden 5 kasım tarihinde yayınlanacak olan bu özellik 26 kasım tarihine kadar tüm Live kullanıcıları için bedava olarak belirlenirken, bu tarihten sonra sadece Gold üyeleri bu özellikten yararlanabilecek.
 

 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HALO 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler