Halo'nun En Popüler Araçlarından Biri Forza 4'te

Bu aracı en ince detayına kadar inceleyebileceksiniz.
31.08.2011 21:17 Gökhan Yılmaz

 
     Halo evreninin en popüler araçlarından biri olan M12 Force Application Vehicle'ı (Diğer adıyla Warthog) yakından incelemek istemiş miydiniz? Ekim ayında çıkacak Forza Motorsports 4 ile bu şansa sahip olacaksınız.
 
     Forza 4 için yayınlanan yeni video tam bir Xbox 360 reklamı olmuş. Zekice hazırlanan videoda Xbox'a özel oyunlardan Forza ve Halo'nun aynı anda reklamı yapılırken bir yandan da Jeremy Clarkson tarafından bizzat seslendirilmiş. En ünlü otomobil hayranlarından birinin anlatımıyla Forza 4'te bulunacak Warthog adeta bir Top Gear programına dönüşmüş.
 
     Ünlü sunucu aracın detaylarını sunarak tanıtımını yapıyor. Warthog, Forza 4'ün Auto Vista modunda incelenebilir olarak bulunacak ve malesef kullanılamayacak. Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler