Hardcore Macera Oyunu Below'dan Heyecan Verici Detaylar

07.09.2014 19:31 Alkan Adakaner


     Daha önce harika bağımsız oyunlara imza atan ve bu alanda uzman firmalardan biri sayılabilecek olan Capybara Games'in yeni macera oyunu Below ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
 
     Below'un dövüş sisteminin The Legend of Zelda: Wind Waker'dan esinlendiğini söyleyen geliştiriciler kalkan ve kılıcımızın iki ana eşyamız olacağını belirtiyorlar. Kalkanı kaldırıp ilerleyebilecek ve kılıcımızla tuşlara basılı tutarak daha sert vuruşlar yapabilecekmişiz.
 
    Oyunun bizi zorlayacağını da geliştiricilerin şu örneğinden anlıyoruz. Düşmanların tek bir vuruşu bile kanamamıza yol açacak. Düşmanlar sert vuruşlar yaparsa, daha hızlı kanayacaksınız. Kanama önemli sorunlarımızdan birisi olacak; çünkü oyunu durdurup (dondurup) menüden kanamayı durdurma eşyasını durdurma gibi bir seçeneğiniz yok. Ayrıca kanamayı bir kamp ateşi bulup kılıcınızı ısıtıp yaranızı dağlayarak durdurabileceğiniz söyleniyor.
 
    Ayrıca oyunda herhangi bir alıştırma bölümü, konuşma metni veya size nereye gideceğinizi söyleyen işaretler olmayacak. Oyunun dünyasını keşfetmek tamamen belleğinizin ne kadar güçlü olduğuna ve cesaretinize bağlı. Yani tam anlamıyla bir "hardcore" oyunla karşı karşıyayız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Below Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Capybara Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler