Hardsuit Labs Henüz Duyurulmamış Projeler Üzerinde Çalışıyor

03.03.2021 14:46 Gazali Çetinkaya

 
Hardsuit Labs, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin geliştiriciliğinden alındıktan sonra stüdyodan ayrılık haberleri gelmeye başlamıştı.

Hardsuit Labs, GamesIndustry.biz'e yaptığı açıklamayla birlikte, stüdyoda işten çıkarmalar yaşandığını doğruladı.

Az sayıda çalışanın işten çıkarıldığı belirtildi ve bu çalışanlara iş sağlayamadıklarından dolayı yolları ayırma kararı aldıkları ifade edildi. Bu durumdan etkilenen çalışanların yeni yerlere yerleştirilmesi için gereken yardım yapılacak.
 
Artık Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ile işi kalmayan Hardsuit Labs, henüz duyurulmamış birden fazla proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı ve bu oyunlar hakkında detayları açıklamak için sabırsızlandıklarını söyledi.
 
Hardsuit Labs daha önce Blacklight: Retribution üzerinde çalışmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler