Harika Bir The Legend of Zelda Parodisi

Link'in yüz ifadesi her şeyi anlatıyor
26.03.2011 11:04 Alkan Adakaner


     The Legend of Zelda serisini oynayan oyuncular ana karakterimiz Link'in Hyrule'daki evlere sorgusuz süalsiz girip çanak çömlek ne bulursa kırabildiğini ve diğer insanların da bu durumdan hiç şikayet etmediğini (belki nadiren eden vardır) bilir. İşte bu durumla Machimina ekibi dalga geçmiş.
 
     Aşağıdaki parodide bir eve giren Link yine çanak çömlekleri kırıp kutuları açıyor, ama ev sahibi bu defa tepki gösteriyor. Link'in yüz ifadesi de görülmeye değer. 
 
     Ne diyebiliriz ki? Tabi ki oyunlarda her zaman mantık aramamak gerekiyor. Eğer olaya mantıklılık açısından bakacak olursak oyunlar neredeyse tamamı oynanmaz hale gelebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda : Phantom Hourglass Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler