Harita Paketi de Rekor Kırdı

18.05.2010 18:27 Ersin Kılıç


 
     Çıktığı günden beri listelerden düşmeyen ve bir çok rekoru da çıkışı ile birlikte kırmayı başaran Call of Duty : Modern Warfare 2'den bir rekor haberi daha geldi.
 
     Infinity Ward'ın basın sözcüsü haline gelen Robert Bowling, her zaman olduğu gibi Twitter hesabından oyun ile ilgili yeni bir açıklamaya daha imza attı. Bowling, oyunun ilk harita paketi olan Stimulus Map Pack'ın Playstation Network'te ilk gün ve ilk hafta en çok indirilen içerik rekorunu kırdığını açıkladı. 1 milyon indirme rakamını geçen harita paketi, bu gidişle Xbox 360 sürümüne yaklaşacak gibi gözüküyor.
 
     PS3 ve PC sürümünden 1 ay önce Xbox Live'dan indirime sunulan ilk harita paketinin Live üzerinden 2.5 milyon kez indirildiği açıklanmıştı. Modern Warfare 2'nin ikinci harita paketi olan Resurgence Map Pack ise 3 Haziran'da gene öncelikle Xbox 360 için çıkışını yapacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler