Harmonix: Kinect için Rock Band Planımız Yok

Rock Band 3 aldığı yüksek puanlara rağmen satışlarının çok yüksek olmadığını görüyoruz
28.01.2011 09:36 Alkan Adakaner


     Kinect'in belki de en iyi oyunu olan Dance Central'ı geliştiren Harmonix'in yetkilileri Kinect ve Rock Band ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalara göre Kinect için Rock Band oyunu hiç düşünülmemiş.
 
      Harmonix'ten John Drake "Dance Central ile gurur duyduklarını ve Kinect'in çok hoş ve çılgın bir cihaz olduğunu söyledi. Buna rağmen Rock Band 3'ün şu an harekete duyarlı kontrolcüler olmadan bile bir çok çılgınlık barındırdığını söyleyen Drake, şu an için Kinect'te Rock Band geliştirmeyi düşünmediklerini vurgulamış oldu.
 
      Gerçekten de Rock Band gibi bir oyunda harekete duyarlı kontrol cihazlarını kullanmak pek de akla yatkın gelmiyor, çünkü oyunun aksesuarları zaten oldukça yenilikçi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler