Harry Potter: Wizards Unite Cadılar Bayramı Etkinliğinde Basilisk’e Karşı Savaşacaksınız

22.10.2019 14:36 Özgür Eroğlu

 
Pokemon GO'nun yaratıcısı Niantic'in mobil platformlar için ürettiği Harry Potter oyununun Cadılar Bayramı etkinliğinden bilgiler paylaşıldı. 
 
Niantic’in yaptığı açıklamaya göre Slytherin’s Basilisk sınırlı bir süre için Cadılar Bayramı etkinliğinde görünecek. Bunun yanı sıra oyuncular Ekim ayı boyunca ürkütücü aktivitelerde bulunabilecek.

Dark Arts Runestone vererek, oyuncular kaledeki özel Horrowing Halloween Chamber etkinliğine girebilecek. Ancak Basilisk her zaman gelmiyor. Ne kadar çok Dark Art Runestones kullanırsanız ya da ne kadar yüksek seviyedeyseniz Basilisk ile savaşma şansınız o kadar artıyor.

Bu Cadılar Bayramı etkinliği 30 Ekim’de başlayıp 1 Kasım’da sona erecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Harry Potter: Wizards Unite Platformlar: Mobil Geliştirici: Niantic Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Haziran 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Dk önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 35 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler