Harry Potter'dan Video ve Ekran Görüntüleri

"The boy who lived, come to die!"
06.07.2011 12:15 Ersin Kılıç


     J.K. Rowling'in fenomen haline gelen serisi Harry Potter'ın son yapımı Deathly Hallows Part 2, beyaz perde ile birlikte evlerimize de konuk olacak. Multiplatform olarak çıkışını yapacak olan oyun için yeni ekran görüntüleri ve videolar yayınlandı.
 
     Oyunun geçtiğimiz günlerde yayınlanan videosunda film tanıtımlarında da gördüğümüz bazı sahnelere şahit oluyoruz. Oynanışa baktığımızda ise genel olarak çok düşük puanlar alan Bölüm 1'e benzediğini söyleyebiliriz. Umarız ondan çok daha keyifli bir oynanış vaat eder.
 
     Oyunun DS sürümü için yayınlanan videoda ise dokunmatik ekranın nasıl kullanılacağı da gözükmüş. Ayrıca DS versiyonunda izometrik bir kamera açısının kullanıldığını da görüyoruz. Oyunun bu video ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler