Hatred Yapımcısı İŞİD'i Konu Alan Shooter Yapıyor

ISIS (İŞİD) oyunda ana düşmanımız olacak
10.02.2016 14:01 Gökhan Yılmaz

  
     Hatred'ın çıkışından sonra yapımcı Destructive Creations boş durmuyor ve elbette yeni oyunları üzerinde çalışıyorlar. Hatırlarsanız içerdiği şiddet nedeniyle Hatred hatrı sayılır miktarda eleştiri çekmişti. Bu sefer yeni projeleri daha çok dikkat çekeceğe benziyor.

     IS Defense ismindeki projenin önümüzdeki yıl içerisinde bitmesi planlanıyor. Shooter türündeki ve biraz daha küçük çaplı olacak projede İŞİD'e karşı savaşıyor olacağız. Saldırılar nedeniyle son savunma hattına düşmüş tarafın bir askerini konu alacak.

     Hatred'ın ardından geliştirici ekip 8 kişiden 18 kişiye çıkmış ve yeni stüdyoları Polonya'da bulunuyor. Vermiş oldukları röportajda bu konuyu işleyen bir oyun yapmaktan korkmadıklarını, müslümanlığı ve peygamberleri konu almadıklarını belirtiyorlar. Elbette bu oyun dikkatleri üzerine çektikten sonra İŞİD tarafından da şu an için tahmin edilemeyecek bir tepki gelebilir.

     "Call of Duty'lerde ismi konulmamış seri üretim teröristler görüyoruz, biz burada sadece onlara gerçek isimleriyle hitap edeceğiz."
 
     Aşağıdaki oynatıcıdan oyun için yayınlanan ilk oynanış görüntülerini görebilirsiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
IS Defense Platformlar: PC Geliştirici: Destructive Creations Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler