Hawken Yapımcısından Free To Play Yorumu

03.09.2012 20:22 Erkut Köse


   Son zamanların oldukça yaygın ödeme sistemlerinden biri olan F2P sistemine birçok oyun yapımcısından destek gelmeye devam ediyor.
 
    Yeni nesil konsollarla birlikte F2P ödeme sisteminin daha yaygın bir kullanım ağına sahip olacağını belirten Adhesive Games yardımcı kurucusu Chris Lalli, belki de bu nesilde bile kullanım alanının daha fazlalaşabileceğinin altını çizdi.
 
     Böyle başarılı bir sistemin tek kişilik modlarında işe yarayıp yaramayacağı ile ilgili bir şeyler söylemenin zor olduğuna da değinen Lalli, yine de bu sistemin bir şekilde senaryo modlarına da uyarlanabileceğini belirtti.
 
      Şu an için multiplayer alanında başarılı bir grafiğe sahip olan F2P ödeme sisteminin tek kişilik modlarla aynı başarıyı sergileyeceğini söyleyebilmek zor. Zira oyuncular bu sisteme pek de sıcak bakmıyorlar. Ancak buradan da anlayabileceğimiz üzere gelecek nesilde oyun alışkanlıklarımız epey değişecek gibi. Umarım bu biz oyuncular için en iyi şekilde bir değişim olur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hawken Platformlar: PC Geliştirici: Adhesive Games Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler