Hawken'dan PhysX Destekli Yıkım Videosu

Multiplayer'da nasıl bir performans vereceği merak konusu.
01.04.2013 13:41 Gökhan Yılmaz

 
     Beta aşamalarından geçmeye ve geliştirilmeye devam edilen Hawken için yeni bir multiplayer oynanış videosu yayınlandı. Fakat bu video önceki multiplayer oynanış videolarından biraz daha farklı bir özellik içeriyor çünkü bolca yıkım barındırıyor.
 
     Nvidia'anın PhysX desteği ile birlikte çevre neredeyse tamamen yıkılabilir olmuş. Duvarları delerek kendinize yeni yollar açabiliyor, düşmanın ayaklarının altına ateş ederek zeminin çökmesini sağlayabiliyorsunuz. Parçacık teknolojisi sayesinde de etrafa bolca enkaz ve toz bulutları saçılıyor. Özellikle sonlara doğru tepede açılan delik ile güneş ışınlarının aralardan süzülmesi oldukça hoş görünüyor.
 
     Fakat bu kadar parçacık biraz fazla olabilir, zira oyuncuların yorumlarında da en çok dikkat çeken eleştiri bu olmuş. Çok fazla parçacık ve duman oluşuyor ve etrafı görememeye başlıyorsunuz. Aşağıdaki oynanış videosundan bir de kendiniz bakın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hawken Platformlar: PC Geliştirici: Adhesive Games Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler