Hawken'ın Hikaye Videosu Yayınlandı

Oyunun görsel olarak oldukça başarılı olması bekleniyor
27.08.2011 12:07 Alkan Adakaner


     Bağımsız geliştiriciler son dönemlerde adlarından daha fazla bahsettiriyorlar. Onlardan birisi de Adhevise Games. Unreal Engine kullanarak geliştirdikleri Hawken için yayınladıkları ilk videolar ile büyük ilgi gören ekip şimdi bu oyunlarının hikayesini anlatan bir videoyu daha yayınladı.
   
    Bu hikaye videosundan anladığımız kadarıyla uzak bir gezegende (adını bilemiyoruz) koloniler kuran insanoğlu bura projesi başarısız olup çöküş noktasına ulaşana dek burayı endüstrileştirmiştir. Daha sonra ise buradaki nüfus mahfolmuştur.
 
     Bu çöküş sonrasında gezegendeki sınırlı kaynaklar için savaş başlıyor. Biz de bu amaçla Mech'imize binip bu büyük savaşa katılıyoruz.
 
      Daha düşük maliyeti olacağından dolayı şu an indirilebilir olarak satılması düşünülen Hawken, PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştiriliyor. Oyunun çıkışın ise pek yakın bir tarihte olmayacağı kesin.Aşağıda oyunun hikaye videosunu izleyebilirsiniz. Eğer izlemekte bir sorun yaşarsanız buradan da videoya ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hawken Platformlar: PC Geliştirici: Adhesive Games Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler