Hawken'ın İkinci Kapalı Beta Süreci Yarın Başlıyor

07.11.2012 21:54 Tunahan Başol


     Adhesive Games tarafından geliştirilmekte olan ve Unreal Engine 3 grafik motorunu kullanan Hawken'ın ikinci kapalı beta süreci yarın başlıyor. Geliştirici tarafından yapılan açıklamalara göre, bu beta süreci 5 gün uzunluğunda olacak ve anlaşıldığı üzere 13 Kasım'da sona erecek.
 
     Beta tarihleri yanında oyun için yeni bilgiler de gün yüzüne çıktı. Oyuncular yarın itibariyle geliştiricilerin hazırladığı 5$, 15$, 30$ ve 60$'lık paketlerden istediklerini satın alıp, oyuna sahip olmayı garantileyecekler.
 
      Oyunu bekleyenlerdenseniz ve bu kapalı betaya girme hakkınız yoksa, sizin için de elimizde bir tarih var. Söylenene göre, oyun, 12 Aralık itibariyle açık beta sürecine girecek ve oyunu tüm oyuncular deneyebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hawken Platformlar: PC Geliştirici: Adhesive Games Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler