Hawken'ın İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Hawken'a yayıncı firmalardan destek gelirse, proje çok daha iyi yerlere gelebilir
31.03.2011 08:12 Alkan Adakaner


     Adhevise Games adlı küçük bir bağımsız geliştirici tarafından Unreal Engine kullanılarak geliştirilen Hawken'ın ilk oynanış videosu yayınlandı. Daha önce videosunda grafikleri ile beğeni toplayan oyunun oynanışı hakkındaki bilgileri de bu videodan ediniyoruz.
 
     Oyunun videosunun başında bu klibin 9 aylık bir süreçte küçük bir ekip tarafından hazırlandığı belirtiliyor. Yani projeye destek verilirse oyun çok ciddi gelişimler gösterebilir.
 
      Bir Mech FPS'si olacak olan Hawken'ın bu videosunda kontrollerin çok da rahat olmadığını görüyoruz. Özellikle Mech oyunları ve FPS türünün beklenen hızı yakalayamama sorunu burada da karşımıza çıkıyor. Video'da oyuncuların hedefleri vurmaları pek de kolay olmamış.
 
      Grafiksel olarak ise ilk videodaki etkileyicilik devam ediyor, ama renk paleti gerçekçi olduğu kadar düşmanların yerini belirlemeyi zorlaştıran tonlara sahip.
 
     Her şeye rağmen küçük bir ekip tarafından kısa bir sürede geliştirilmesi Hawken'dan beklentilerimizi hala yüksek tutuyor. Maliyetin daha düşük olması nedeniyle PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarında indirilebilir bir oyun olarak satılması beklenen oyunun muhtemel çıkış tarihi bile belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hawken Platformlar: PC Geliştirici: Adhesive Games Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler